Stiftelses-& Jubilarfest 2020

Lørdag den 25. Januar afholdte Forsvarsbrødrene i Skanderborg 111 års Jubilar-& Stiftelsesfest på Restaurant Borgernes Hus i Veng.

Vi startede som traditionen byder, med et nifoldigt hurra for vores protektor Hendes Majestæt Dronningen, herefter kong Christian stod ved højen mast.

Vi fik som altid serveret en lækker hjemmelavet middag med tilbehør. Benny havde også i år lavet et rigtig flot sanghæfte, og der blev sunget så man skulle tro at der var et sangkor med. Herefter gik dansen lystigt. Vi sluttede aftenen med biksemad bearnease, som altid gør lykke. I flere år er der blevet arrangeret buskørsel fra Skanderborg til og fra Veng. Torben står for at man i bussen kan få den værste tørst slukket. 41 deltagere havde en rigtig hyggelig aften

Jubilarer

VI ØNSKER ALLE VORE JUBILARER HJERTELIG TILLYKKE !

Ved Stiftelses-& Jubilarfesten lørdag 25. Januar 2020 fik følgende jubilarer overrakt deres velfortjente Hæderstegn.

60 år: Bent A.L.Sørensen
50 år: Knud Aage Jensen, Ove Poulsen, Arne Grønskov
40 år: Arne Ørvik Hansen, Carsten Bo Pedersen
25 år: Poul H. Mathiesen, Niels Nielsen
10 år: Tonni Nielsen, Svend Pedersen, Kay Onsager

På grund af at interessen og  deltagelsen  i  festen bliver mindre år efter år, har bestyrelsen besluttet at der fremover kun afholdes Stiftelses- & Jubilarfest hver femte år.
Næste gang bliver 115 års Stiftelses-& Jubilæumsfest som vi afholder i 2024.  Hæderstegn og andre medaljer vil indtil festen,
blive uddelt på Generalforsamlingen